torsdag 13. oktober 2011

Første frostnatt...

Finværet kom med synkende temperatur og nattefrost. Det er strålende sol og blå himmel og det er lenge siden sist. Egentlig har jeg avsluttet kolonihagesesongen for i år, det har vært alt for fuktig etter alt regnet i høst. Riktignok har jeg to poser med løk som jeg håper jeg får satt i jorden.

Dagens bilde blir fra rosen som blomstrer utenfor huset der jeg bor:


Litt rydding på verandaen gjenstår, i går høstet jeg de siste tomatene og så klippet jeg ned planten. I dag har chiliplantene fått flytte inn, den ene har fortsatt 6 chili som ikke er høstet. Har planer om å klippe ned og overvintre de to chiliplantene på soverommet dette året.

Det gjenstår også å sette ned de innkjøpte løkene som skal i krukker på verandaen. Det er kanskje også tid for å ta inn Rosmarinplantene og rydde litt mer opp før vinteren.

2 kommentarer:

Marit sa...

Nydelig rose! Hyggelig med noe som lyser opp. Ja, det er godt å få ryddet opp nå mens det ennå går an å være ute i det fine været. Kulda kommer dessverre fort nå. Ha en fortsatt fin dag!

Mariann sa...

Her var det også frost forrige natt. Men jeg ser at georginene som stod inntil husveggen har klart seg. Jeg har ikke fått ryddet så mye ute enda. Det har jo vært så mye regn og da orker jeg ikke jobbe i hagen. I år har jeg ikke kjøpt en eneste løk enda.