søndag 29. januar 2012

Søndagssnøklokker...

Det ser ut til at jeg har blitt en søndagsblogger mens jeg venter på varmere tider. I dag ble det en liten tur ut og det er ikke bare meg som venter på bedre tider det gjør også snøklokkene:


Vi har stadig vekk ingen snø men barfrost og litt isholke enkelte steder. Jeg liker at snøen holder seg i fjellet, så kan de som vil gå på ski dra dit opp.

Jeg har fått opp noen spirer av Basil floral spires mixed  som snart må prikles.  Prikling er ikke min favorittsyssel, men jeg vil gjerne ha flere planter. I tillegg til at de kunne spises, virker de også som luftrensere og det kunne jeg like.

Det har skyet over etter flott sol i formiddag og er et par grader minus i dag...

7 kommentarer:

Elsa sa...

Tenk at snøklokkene har begynt å komme opp. Tidlig vårtegn det.
Ha en fortsatt fin søndag:-)

Vivi sa...

Her er det nok lenge til jeg ser mine snøklokker. På Lillehammer har vi masse snø, men nå syns jeg det er nok! Trøsten for være at hagen har virkelig fått vinterdyna si.
Ha en fin søndagskveld.

Marit sa...

Du er heldig som har vårblomster hos deg allerede nå. Her er det over en halv meter med snø, men jeg vet jo at før eller senere smelter den her også. Ha en fin uke!

Bille sa...

Hei på en søndag! søndagsblogger hørtes egentlig ganske trivelig ut :D Har hørt rykter om at snøklkkene i feriehagen har tittet opp og det er jo ikke så langt fra deg, men det er helt andre løker jeg er spent på i år - alltid spennende om det jeg la i fjor blr noe av :D

orchis sa...

Det var tidlig for snøklokker eller...? Flotte små vekster som jeg bare kan skyte en hvit pil etter. Løker av dem selges faktisk her, men få vet at de sjelden og aldri overlever lenge. De behøver ordentlig vinterhvile.
Ha fine dager.

Mariann sa...

Tror ikke snøklokkene har kommet så langt her. Akkurat nå er de dekket av et lite snølag og det blir visst liggende en stund. Det var minus 6 grader her i natt. Så lenge det er så stabilt, kan vinteren gjerne vare litt til.
Ha en fin uke!

Line i Alvehagen sa...

Så fint å få se snøklokkene dine :) Her ligger det littegrann snø men jeg hadde håpet å kunne plukke noen om en uke eller to...:)