søndag 1. april 2012

Palmesøndag...

I anledning påsken er det kommet påskeliljer i bloggen. De har snart blomstret i 4 uker på verandaen, men etter påske blir de byttet ut med Tusenfryd.

I går var jeg en liten tur i kolonihagen, det blåste og var kaldt, så det var ingen fornøyelse. Men lerkesporene har begynt blomstringen:


Gresset har begynt å vokse kraftig men det blir ikke slått før Lerkesporene er avblomstret, de vokser nemlig i store deler av plenen. Jeg fjernet flere Løvetann fra bedene og spavendte litt, en Løvetann hadde begynt å blomstre:Blomsten ble fjernet for jeg har nok Løvetann i hagen, en snegle ble også fjernet da den dukket opp i et bed.

Det er meldt kaldere vær fremover med nattefrost, så jeg får sette småplantene på verandaen ned på gulvet så de ikke fryser vekk. Håper det blir flere hagedager i påsken som feires i lavlandet...

4 kommentarer:

Marit sa...

Det har vært et værskifte ja, det er det ingen tvil om. Påskeliljene dine var kjempefine. De passer jo godt akkurat til påske. Løvetann har jo også påskefarge! Ha en fin søndag!

Mariann sa...

Her har vi hatt nordavind, sol og snøbyger om hverandre i dag. Satser på litt bedre i morgen.
Lerkesporer er så fine. Jeg har nylig fått opp øynee for de.
God påske!

Ranten sa...

Det var ikke verst. Åretsførste løvetann til påske :) Som Mariann skriver, vestlandet har ikke vært stede for haging i dag. Kanskje i morgen? Fortsatt god påske!

Ruth SYnøve sa...

Ja skal si det er surt om dagen,men herlig med solen og en solvegg. Her spirer det såvidt det er i solveggen. Stemor, rosebladknopper,og ringblomster som jeg tok en sjans på å så i mars. En riktig God Påske til dere :) og takk for titten.