tirsdag 1. mai 2012

Vakkert 1. maivær...

Våknet opp til strålende sol i dag etter gårdagens gråvær. Har vært en tur i kolonihagen og klippet gresskanter og fjernet løvetannblomster. Mange folk i hagen i det fine været, sikkert sesongstart for mange.  En annen ting det er mye av i hagen år er snegler, klippet et utall små snegler etterhvert som jeg kom over dem. Villtulipanene står i knopp, det gjør også Klematis "Ruby":


Gresset som ble klippet for andre gang på lørdag hadde allerede vokst mye, det må være det fine vårværet. Løvetannen vokser også og popper opp alle veier, jeg fjerner endel med tar alltid blomstene og knoppene fortløpende.

Det er også fint på verandaen, der må det vannes godt. Har kjøpt årets hvite margeritt:Den skal være i ampelen når snøstjernene er avblomstret. Det ser ut til at det fine været skal vare og jeg har mer enn nok å gjøre i kolonihagen fremover...

4 kommentarer:

Marit sa...

Du verden, andre plenklipp allerede! Jeg skal klippe plenen i morgen for første gang. Det er jo deilig hvis finværet hos deg fortsetter. Her har det også vært nydelig i dag med nesten 20 grader. Ha en fin uke!

Vigdis sa...

Det ble virkelig 'Kom mai du skjønne, milde'. Måtte det bare vare! Så springer nok klematisen raskt.

Mariann sa...

1.mai ble en flott dag her også. Har vært ute i hagen det meste av tiden.
Sist det regnet fant jeg masse småsnegler her også. Det var vel mange som overlevde den milde vinteren.
Ha en fin uke videre!

Vivi sa...

Endelig kom sola og varmen, og vi kan holde på med det vi liker best. Huff, så kjedelig med sneglene, men du er på jakt skjønner jeg!

Ønsker deg en fin kveld og en flott dag i morgen.