lørdag 28. juli 2012

Naboens rips...

Det er paraplyvær i Stavanger i dag, sol og enkelte regnbyger, det blir også morgendagens vær. Jeg venter besøk fra Oslo i ettermiddag og har ikke vært i hagen siden torsdag. Da ble naboens rips footografert:


Nei jeg har ikke vært i naboens hage, ripsen vokser som hekk så bærene er i min hage. Men rips er ikke min favoritt, så naboen plukker dem, resten spiser trosten som liker ripsen godt...

7 kommentarer:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Deilig ripsbilde! I dag har du bedre vær enn meg, her siler det. Slipper å vanne, dette går godt i dybden. Ønsker deg en riktig hyggelig helg med besøk og det hele!

Mariann sa...

Skiftende vær her også. I går regnet det godt, men i dag kom solen. Ikke regn foreløpig i dag, men det skal visst bli regn i morgen og skiftende vær fremover. Jeg er ikke så glad i å spise rips, men ripssaft er godt.
God helg!

Marit sa...

Flotte rips ja! De ser så deilig ut med sin friske farge. Her bøtter det ned, så ingen sol i dag her. Ha en fortsatt fin lørdag!

Vivishagerom sa...

Her bøtter det ned, men trøsten er at det skal bli bedre i morgen!

Ha en fortsatt fin lørdag! Kos deg med besøk!

Klem

Vigdis sa...

Sukret rips med vaniljesaus er rågodt! Unger og fugler spiser om kapp her i hagen.

krepsemor sa...

Ripsbær er altfor sure, og når jeg spiser den, kjenner jeg det under og bak øret :) Men rips er fabelaktig å lage saft av, og det har jeg gjort mange ganger! Min mor laget vin av rips for flere år siden, og den ble ganske sterk, og ettertraktet i nabolaget, he-he!
Ønsker deg en fin uke!

Bille sa...

Jeg ønsker meg ripsbusk i feriehagen. Det er så sommer å spise rips :D Men, likte nok smaken bedre som barn, så en bitteliten kvist inn fra naboen skulle nok vært minst like greit :D Håper solen skinner hos deg! Her i nordfylket har det vært et par flotte dager, men ikke helt tørt.