søndag 9. desember 2012

2.søndag i advent...

Dette har vært en travel uke ikke fordi det nærmer seg jul, men pga bilkjøp. Det ble omsider en liten Citygo fra Skoda, min ble mørk blå og ikke grønn som jeg kunne tenkt meg.

I går var jeg en liten tur på Planteskolen for å se etter Tarsetter som jeg like godt. der var det mange gode tilbud så for en hundrings fikk jeg med 10 tulipaner:

En hvit orkide med to grener, to poser fylte snøklokker og en krukke Tarsetter ble også med hjem. Snøklokkene skal i jorden og settes ut og glede meg til våren. Plantejorden måtte tas inn for den var dypfrossen.

I natt har det regnet og blitt skikkelig glatt på fortauene og i gatene så broddene måtte på da jeg tok en tur ut. Juleforberedelsene går sin gang og i morges skrev jeg alle julekortene som alltid 2.søndag i advent...


4 kommentarer:

Mariann sa...

Fine adventstulipaner! Det er kjekt med litt nye blomster inne på denne tiden.
Her kom nedbøren som snø, men det er pluss en så snøen er ganske tung.
Ha en fin søndag!

MarJE sa...

Gratulerer med ny bil !!!
Alltid noko fint å finne på plantasjen og som oftast blir det med heim meir enn ein har planlagt :)) men det er no det som er kjekt.
Uff, regn på is er ikkje trygt. Må ver forsiktig så det ikkje vert beinbrot til jul!
Ha fortsattein fin advent Søndag.

Marit sa...

Gratulerer med ny bil! Flotte tulipaner du har kjøpt deg. Det er koselig med litt nye blomster nå til jul. Ha en fortsatt fin søndag!

Anonym sa...

nvbuc [url=http://www.drdrebeatscheapsales.com]cheap beats by dre[/url] dcdjjf http://www.drdrebeatscheapsales.com kggz [url=http://www.drebeatsstudioheadphones.com]beats by dre sale[/url] pipjny http://www.drebeatsstudioheadphones.com burx [url=http://www.beatsdreheadphonesonsale.com]beats headphone[/url] xcjczw http://www.beatsdreheadphonesonsale.com vjlai [url=http://www.dreheadphonesonsales.com]monster beats[/url] vkflpe http://www.dreheadphonesonsales.com hvavt [url=http://www.drdrebeatssales.com]beats by dre sale[/url] qwppb http://www.drdrebeatssales.com kgced [url=http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml]beats by dre sale[/url] grbac http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml ugd