mandag 24. mars 2014

Verandasesongen åpnet...

Dagen kom med sol men ikke så mange grader, så etter trening ble sesongen på verandaen åpnet. Alle hvite Krokus hadde sprunget it i det fine været:


Med kaffe i koppen og stol i solen, ble verandasesongen åpnet:


Salaten som jeg sådde i et optimistisk øyeblikk i februar har startet å vokse:Det er mye som skal ryddes og vaskes på verandaen, men det får vente til en annen dag...

6 kommentarer:

Marit sa...

Så deilig at verandasesongen har startet! Det er mye å gjøre ja, men en får ta litt og litt om gangen så kommer vi nok i mål i år også. Jeg skal begynne å rydde litt i hagen i morgen hvis været er ok.

Ha en fin kveld!

fru trollhagen sa...

Så frodig og fint det er på verandaen hos deg :) I dag gjorde frøkna og jeg leseleksene i sola på terrassen. Herlig å kunne gjøre lekser ute :) Ha en fin kveld! :)

Mariann sa...

Så koselig du har det med blomster på verandaen! Jeg begynte med å vaske av bordet og sette ut en stol på terassen i dag. Fantastisk deilig vær, og det beste er at det skal var hele uken.
Ha en strålende våruke!

Turid sa...

Så deilig :) Her er det nedsnødd fortsatt, men jeg øyner håp i det fjerne.

Vivishagerom sa...

Så utrolig koselig ute på veranda'n din. Det er alltid stor stas å kunne sitte ute igjen!

Klem Vivi

Bille sa...

Hurra for sesongåpning!:) Og så mye du har der ute så tidlig! Her er det kun én løkspire som har stått på stedet hvil siden før jul. Nydelig med en krukke full av krokus! Nyt vårhelgen!