fredag 19. juni 2015

Verandaen i juni...

Det skjer ikke så mye på verandaen, været har vært kaldt og Stemoren blomstrer som bare det:Har sådd 24 Allyssum som skal i verandakassen når Stemorene er avblomstret:I år har jeg sådd og fått opp 18 planter av Trifolium Rubens, de er fortsatt litt for små til å flytte ned i kolonihagen og jeg er spent på om de blir spist opp av sneglene:


Har kjøpt nye Jordbærplanter men de har foreløpig bare blomster. Tomatplantene vokser også sent p.g.a kjølig vær. Temperaturen skulle stige litt i helgen og det er meldt sol  etter 2 dager med regn...

3 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Ja, stemor har vært veldig fine og har blomstret uvanlig lenge i år, men det kommer jo av det kalde været. Noen fordeler er det med kulda også ;)

Spennende med dine frøplanter om de blir spist av sneglene! Håper du får varmere vær fremover, og det er det meldt her også. Håper det stemmer!

God helg!

Bille sa...

Ja, det er vel kaldt hos deg også. Enkelte planter liker seg jo godt nå, og vi får vel bare kle oss godt, og glede oss over at blomstringen varer lenge. Skjønner at du har planene klare for balkongkassen. Ingenting er som å plante ut selvdyrkede planter. God helg!

Turid sa...

Stemor er fint, her blomstrer de også fortsatt flott. Trifolium rubens har jeg sådd her også, de overlever i plantebarnehagen, men når de kommer ut i bed sammen med de "store gutta" blir de borte. JA ja, de er egentlig ikke herdige her, så.
Ha ei finfin ny uke.