søndag 16. april 2017

1.påskedag...

Nå har vi kommet til 1.påskedag med kulde og ren etter flott hagevær på langfredag. Jeg har hatt besøk av det store barnet som har jobbet hardt i kolonihagen. Hekken ble klippet, et epletre beskåret på høyden og terrassen ble skurt og er nå klar for beising når den bare tørker opp.

Til påske ble det kjøpt inn avskårne Påskeliljer som blomstret noen dager:


På det lokale hagesenteret før påske ble det kjøpt inn en ny Blåbærbusk og to krukker med hvite Påskeliljer som jeg liker så godt, begge er plantet i kolonihagen:


På verandaen har Vårlyngen og de hvite perleblomstene funnet hverandre uten at det var planlagt:I morgen er planen å dra til Plantasjen uten spesielle planer for hva jeg skal kjøpe, får se hva som frister. Det er meldt bedre hagevær fremover...

5 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Så vakre påskeliljer og lyng! Blåbærbusk er kjekt å ha. Jeg har noen, men de trives ikke så godt her. Må nok stelle litt bedre med de.
Du finner nok noe fint på Plantasjen!

Fortsatt god påske!

Fruens Flora sa...Hei. Så fint med hvite påskeliljer. Skal også få tak i blåbærbusker i år. Godt at de har meldt bedre vær. Her regner det, og i morgen er det meldt snø... Fortsatt god påske.
Hilsen Hanne-Lise.

Vigdis i Romerikshaven sa...

Jeg liker også hvite narsisser veldig godt. Blir spennende hva du finner på Plantasjen. Ha en fin ettermiddag og kveld!

Gentiana nivalis sa...

Det var fint med vårlyng og perleblomst. Jeg har også en vårlyng og hvite perleblomster som sikker trenger deling i år :-).

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Så fine de var, spesielt de hvite påskeliljene likte jeg.
Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg