mandag 8. februar 2010

Vinteren varer...

Etter et par milde dager kom frosten og kulden tilbake, fordelen er jo at det blir sol og blå himmel. Etter en grå helg med tinevær var det godt å se solen igjen, men snøen ligger ennå.

Etter en heller travel helg med besøk var det godt å kunne sette seg ute en times tid på verandaen i vintersolen. Solen varmer midt på dagen og da er det godt å ha en veranda å sitte på, med stolpute, pledd og varme klær går det bra.

Lite hagerelatert blir gjort, det eneste er at jeg har pottet opp mine 3 chiliplanter i hver sin potte. Neste prosjekt er å potte opp de 12 stemødrene i egne potter og de fortsatt 3 gjennlevende Erodium Sweetheart fra PoD. Ellers har jeg ikke planer om å så noe foreløpig, selv om frøpakker ligger klar til såing. Alle de fem tomatplantene har spirt og det er nok for meg å holde orden på for tiden mens jeg venter på mildere tider....

3 kommentarer:

elle-melle sa...

Jeg venter også på mildere tider, og håper de kommer snart. Men jeg vet jo at når vi har en slik vinter som i år kan den vare leeeenge. Håper bare det ikke kommer snø i mars for da er jeg klar for hagerydding vanligvis.

Marit sa...

Dette må da være en kald og lang vinter omtrent over hele landet? Her er det helt normalt med snø ut i april, dessverre. Koselig at du har fått opp tomatspirer. Jeg venter til slutten av februar med å så de, for det er lenge til de kan komme ut her ;)

Elsa sa...

I år ser det virkelig ut som vinteren har festet grepet. Her har det vært til tider ganske heftige snøbyger i dag. Heldigvis er temperaturen til å leve med, den ligger og vaker rundt 0°C.
Og mens vi venter på våren ute får vi bare kose oss med våren inne:)