tirsdag 8. november 2011

Det blomstrer inne og ute...

Novemberkaktusene er på det fineste nå og gleder meg hver dag:Yr hadde meldt sol idag, men skodden ligger hele dagen og det er fuktig og rått. Tok likevel en rask spasertur rundt favorittvannet, hvor tåken lå over vannet:Lot meg fasinere over over at Sløke blomstret flott langs stien, ugress om sommeren men vakker i november. Siden jeg bare hadde mobilen med ble bildet litt uklart:Hagearbeidet ligger brakk, så det får bli litt andre innlegg i høst...

4 kommentarer:

Elsa sa...

Novemberkaktusen er bare nydelig. Tror jeg må anskaffe meg en sånn jeg også.
Ja, det er et flott novembervær vi har nå, håper det vare lenge utover. Uansett så får vi bare nyte de fine dagene vi får før det setter inn med annet vær:)
Ha en fin uke:)

Mariann sa...

Flotte hvite novemberkaktus! Jeg må visst en tur på loftet og se om det er knopper på flere av mine.
Her kom også skodden sigende i løpet av dagen, skal si det var tett. Til kvelden forsvant den igjen her. Håper den holder seg borte, så vi får noen fine dager resten av uken.

Marit sa...

Det var flott hvit novemberkaktus! De er så fine og så lette å få til å blomstre. Det har vært mye tåke her også nå, men snart blir det vel vinter og da pleier den å forsvinne. Ha en fin uke!

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Her har vi hatt tåke som graut i mange dager, men i dag er det klart og fint, og temperaturen nærmer seg det normale for årstiden. Novemberkaktusene dine er bare nydelige, jeg blir fristet til å skaffe meg noen igjen. Har vært uheldig med dem tidligere, og fått dem bebodd av trips.