søndag 11. desember 2011

Regntung søndag...

Snøen forsvant i diverse kulinger og regn fra alle kanter, så vi er tilbake til normalen igjen. Jeg har gått en lite tur for å få litt frisk luft og tok et bilde fra kolonihagen i gråværet:


Jeg burde egentlig ha vært en tur innom hagen og sjekket at drivhuset står etter all vinden vi har hatt i det siste, men satser på det beste. Våt hage er ikke noe stas synes jeg, selv om det er blitt grønt gress igjen.

Har ellers begynt å se på årets hagebilder for å få et inntrykk av hva som var bra og ikke minst ikke bra. Så blir jeg mer klar for neste års planlegging og frøbestilling. Tror jeg er bedre på planlegging enn gjennomføring for det blir ikke alltid slik jeg hadde planlagt. Men det er en hyggelig syssel på en 3.søndag i advendt, som slett ikke blir brukt til juleforberedelser...

6 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Her har vi heldigvis noen få minusgrader og oppholdsvær. Med hvite marker merker jeg at julestemninga siger sakte på :-)
Likevel er ikke julestemninga større enn at jeg har startet med frøinnkjøp :-)
Tar du en tur innom bloggen min kan du se litt av det jeg har bestilt.

Gry sa...

All snøen borte allerede? Vi har ennå litt igjen, men det er trist når det er sånn halvt om halvt.

krepsemor sa...

Her ligger akkurat passe med snø, så det er lyst og fint ute! Her i huset er jeg like dårlig på planlegging som på gjennomføring, så det blir deretter! Men pytt pytt, blomstrer gjør det okke som =) Håper snøen kommer tilbake hos deg også, for det blir jo mer julestemning da!
Ha en fin søndag!

Marit sa...

Her er det fortsatt snø, selv om mye kom som regn sist det var nedbør. Jeg har heller ikke gjort noen juleforbredelser i år, bare kjøpt noen gaver. Er ikke i julemodus til tross for snø. Håper du har hatt en fin søndag likevel!

Mariann sa...

Her regner det også. I går kveld var det veldig glatt, men nå er veiene bare igjen. Ellers ligger det snø på markene enda.
Jeg stresser heller ikke så veldig med juleforberedelser.
Ha en fortsatt koselig adventstid!

orchis sa...

Lite julestemning på bildet. Ja, tenk at det var 3. søndag i advent i går. Klarer ikke helt å skjønne at det snart er jul. Men sånn er det hvert år med meg. :)
Ha fine førjulsdager.