søndag 22. januar 2012

Sol og frørydding...

Det er sol og kuldegrader i dag, men glatt ute etter gårsdagens regn. Fortauene er mest isete, gaten er isfri så det ble tur i gaten idag i det fine været.

Nå har jeg ryddet i årets nye frøinnskjøp:Siden jeg vet at jeg ikke følger opp nye systemer gjør jeg det enkelt og klistrer bilde på frøpakkene, da ser jeg raskt hva som er i posen. Det ble litt av hvert i år også. grønnsaker, ettåringer og noen stauder.

Da jeg var innom Mester Grønn for å kjøpe noen frøposer av mais og blomkarser  ble det med en hvit Dendrobium som var satt ned til halv pris, den står nå og lyser opp i stuen:
Det er meldt snø til kvelden og jeg vil heller ha snødekte fortau enn såpeglatte, liker ikke å være på glattisen lenger...

9 kommentarer:

Marit sa...

Nydelig dendrobium du har fått deg! Hvite blomster er bare så pent. Masse frø du har fått deg allerede. Ja, det er tid for såing nå snart.
Her kom det nesten 70 cm med snø i helga. Jeg håper du slipper det.
Ha en fin søndag!

Mariann sa...

Lurt med bilde på frøposene, lett å se hva det er.
Nydelig dendrobium! Min blomstrer like fint fremdeles.
Vi har også kuldegrader, litt snø og glatt som bare det.

Aina sa...

Flott med en påminnelse om frøkjøp. På tide å planlegge litt nå. Mais hadde jeg også tenkt å prøve i år for første gang. Spennende! I fjor spiste rådyra opp det meste jeg hadde i parsellhagen og resten tatt av dårlig vær. Håper også på en litt bedre sommer i år.

Vivishagerom sa...

Hei. Her har det snødd i hele helga, men så blir det hvitt og fint også. Greit å rydde litt i frøposene slik at man har planene klare. Ha en fortsatt fin søndag.

Parkvegens Hageglede sa...

Koselig med slikt søndagspussel når det er ufyselig ute. Ha en fin uke!

Anne (Moseplassen) sa...

hmmm, kjenner igjen det der med system. Men å lime bilder på er jo intet mindre enn genialt. merker at jeg skulle ønske de gamle frøpakkene jeg har kjøpt oppigjennom hadde bilder på seg ja..

Men kos å rydde i frø!

Turid sa...

Så smart system, frøsådden her er helt uten system. Den hvite dendrobiumen var nydelig. Ha ei strålende uke.

Bille sa...

Lurt med bilde på posene, litt rart at det ikke er det i utgangspunktet. Men det kommer vel litt an på hva/hvor man handler. Jeg har ikke bestilt frø ennå, men listen er ca klar :D

Landbohaven sa...

Hvor har du allerede fået mange frø.
Smuk blomst.
Tak for kigget.