søndag 6. mai 2012

Kald søndag...

Det har blitt mye kaldere de siste dagene, i går kom det også litt snø. Fredag begynte jeg å spavende det en grønnsakbedet med det resultat at ryggen streiket i går. I dag har jeg vært litt bedre og godt kledd ble det en liten tur til hagen. Har begynt på det andre grønnsakbedet, men det er så overgrodd med ugress at det kommer til å ta  litt tid.

Lungeurten blomstrer og nå har også Storkonvallen startet:


Jeg har lagt nye frø i vann av bondebønner, erter og flere sorter squash, det blir såing i morgen når jeg får kjøpt mer jord. Bondebønnene blir sådd rett ut i kolonihagen kanskje i morgen. Jeg har funnet frem flere frøposer med ettåringer som skal sås rett ut i bedene, ringblomster, blomskarse og nigella. Venter bare på litt varmere vær... 

5 kommentarer:

krepsemor sa...

Storkonvall er en flott staude! Jeg har noen som er plantet i bed, men de ser ikke ut til å trives der, så jeg må vel flytte dem i år!
Bondebønner, ja, der minnet du meg på mine! Jeg må se og finne dem nå!
Kan de såes rett ut selv om det er kaldt ute? Ellers har jeg direktesådd for første gang i år! Det blir spennende å se hva som dukker opp! (Bare ikke jeg luker det bort.....)

Vivishagerom sa...

Mine storkonvall har nettopp tittet opp, så jeg har noe å glede meg til.

Bondbønner det har jeg også fått av en bloggvenn i år. Kan jeg så dem nå og sette dem ut siden?
Skal de ligge i vann?

Ønsker deg en fin mandag. Klem

Mariann sa...

Ja, det hadde vært litt godt om vi kunne få litt varmere vær nå. Jeg orker ikke å holde på i hagen når det er så kaldt.
God bedring med ryggen!

Bille sa...

Ja jammen ble det kalde dager - og gjett hvorfor? Jo fordi jeg tok en snartur til feriehagen på Haugalandet. Ullundertøy i mai er jo greit nok... Fordelen med lav temp er jo at det som blomstrer står litt lenger :D

Rose Garden Malevik sa...

Ja de e inte någon riktig värme än..men den kommer :)
å missa nu inte...

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan