søndag 16. september 2012

Septembersøndag...

Nå har det regnet i en uke nesten sammenhengende, så det blir ikke mye haging. I dag har jeg vært en tur og klippet snegler, som har det utmerket med  regn og nedfallsepler i hagen.

Hageblåbærene modnes sent i det regntunge været og hadde trengt noen solskinnsdager for å bli modne:
Bladene på blåbærbusken har begynt å få sin høstfarge og det går unektelig mot høst. Et annet høsttegn er at Oktoberbergknappen har begynt å få sin farge:

Nå har yr.no  meldt sol i morgen og det håper jeg slår til, potetene er ennå ikke høstet og jeg har planer om å spa opp grønnsakbedene i høst. Det er også en mengde andre høstsysler jeg kunne holdt på med i hagen, men regnværshaging frister ikke...


3 kommentarer:

Marit sa...

Huff, det var mye regn hos deg. Får håpe at yr har rett og at du får se sola. Regnværshaging er ikke noe som frister. Ha en fin søndag/ny uke!

krepsemor sa...

Ja, hva får en gjort i dette triste været? Jeg var ute og ryddet litt i krukkene, kastet visne sommerblomster osv, men jeg var klissvåt bare etter et øyeblikk! Håper du får oppholdsvær så du får tatt opp potetene og grønnsakene i alle fall!
Ønsker deg en fin uke!

Mariann sa...

Min blåbærbusk er mye mer puslete enn din. Jeg tror min står litt dårlig plassert. Jeg burde vel flyttet den. Men jeg orker heller ikke jobbe i hagen i regn og rusk, så vi får se hva jeg får gjort i høst.
Oktoberbergknappen din er flott! Den tåler heldigvis litt regn.
Ønsker deg en fin uke!