søndag 10. mars 2013

Helgegleder # 17

Egentlig skulle jeg skrive om verandalivets gleder, men det får utgå til det blir litt varmere i været. Det er blitt kaldere igjen med barfrost og isende trekk fra nordøst og ikke verandaliv. Men jeg gleder meg over krukken med Stemor og påskeliljer jeg har fått satt ut:

Påskeliljene har ikke sprunget ut ennå, de venter gjerne på påsken.

Inne har omsider de små Våriresen sprunget ut:

Jeg har vært en liten tur i kolonihagen, men det var så kaldt at det ble en kort tur. Det er stadig tele i jorden og barfrost og det eneste som går er å klippe grener. Det gjorde jeg i går med det resultat at skuldrene ville ikke klippe noe i dag.

Ønsker alle som er innom en god søndag og lenker til Vivi

7 kommentarer:

Marit sa...

Så flotte irisene dine er! Ja, det er godt å ha noen blomster inne og kose seg med.
Ha en fortsatt fin søndag!

Mariann sa...

Fine stemorsblomster!
Våriris er nydelige! Jeg har endel i bedene, men de har såvidt vist seg over jorden. Påskeliljer må nok kjøpes inn, skal det bli blomstring til påske hos meg.
Det er jammen kaldt til mars å være. I natt var det minus 9 her.

Vivishagerom sa...

Gleden er stor når man kan plante ut vårblomster igjen. Jeg har noen påskeliljer på trappa, men jeg tror dem har hatt det litt kaldt. men..men..

Kjempe flott at du ville være med på helgegleder!

Klem

Meta sa...

Fina vårblommor du har håller med påskliljor får vänta till påsk. var också till min koloni idag satt på trappen och fika då är våren här.
Fy så kallt det var -4 ute och -3 inne.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Bille sa...

Supertrivelig med tidlige potteplanter! Jeg har ikke noe på balkongen ennå, men pleier ikke å være der ute før det nærmer seg mai, så jeg får vel bare være tålmodig :D Fin søndagskveld!

Jannibele sa...

Herlige helgegleder! Mars er en lunefull måned. Plutselig kom kulden igjen. Men våren må jo komme etterhvert.

Hage og Foto entusiast sa...

Nydelig nydelig... blomster og bilder. Skikkelig vårfølelse. Jeg kjenenr jeg må plante noen løker til høsten, slik at jeg kan glede meg over disse første vårtegnene neste vår ;) Takk for titten :)