søndag 14. juli 2013

Skiftende sommervær...

Det er skiftende sommervær for tiden litt sol og regn innimellom. Det blomstrer i hagen og Klatrehortensiaen er på sitt fineste:

Røde Valmuer har flyttet inn i hagen fra naboen:
Japanspireaen har startet  blomstringen og jeg tror jeg skal lage noen flere av stiklinger. Det jeg ikke liker fra naboen er de røde Kløverne som sprer seg fortere enn jeg får lukt:


I går var det overskyet og tid for tur til hagesenteret, det ble noen stauder med hjem som skal i hagen. Det er meldt regn og overskyet vær de neste dagene, typisk Fellesferievær...

5 kommentarer:

Marit sa...

Ja, den røde kløveren kjenner jeg godt til, for det er et ugress som sprer seg mye.

Får håpe du får mer stabilt vær fremover.

Ha en flott søndag!

Furulunden sa...

Godt at plantene blomstrer enten det er fint eller dårlig vær. Her på østlandet er det ganske stabilt finvær nå, hvilket nytes!! Fine bilder fra hagen din. Er kun svippturer hjemom for å vanne nyplantet agnbøkshekk!!

Bille sa...

Klatrehortensia er så flott! Jeg ønsker meg en sånn, men har egentlig ingen passende plass så det får vente litt.

Den røde kløveren som sprer seg har jeg aldri sett. Er det en villplante eller kommer den også fra naboens hage? Fargen ligner på min Oxalis, men den må jo inn om vinteren og sprer seg neppe så mye...

Ha en fin sommeruke!

Jannibele sa...

Klatrehortensiaen din er helt nyyyydelig!

fru trollhagen sa...

Jeg har nylig oppdaget klatrehortensiaen og synes den er så fin :) Det er grunn mange planter jeg har oppdaget i det siste nå som vi skal lage til hage. Vi flyttet inn i nytt hus i vår og i sommer formes uteområdet. Blomsterbedene foran terrassen har fått kantstein, men jord er enda ikke på plass. Jeg har begynt å lage en plan for hva som skal plantes hvor. Gleder meg til vi skal i gang med å plante :)