onsdag 29. april 2015

Hagestatus i slutten av April...

Hagestatusen i slutten av april viser det samme som hver vår, jeg har lite vårblomster i hagen. Så jeg må prøve å finne sneglefrie planter som blomstrer om våren. De som blomstrer mest er stadig Hagelerkesporene:


Små Påskeliljer trenger jeg ikke sette i hagen, sneglene spiser blomstene. Sneglene liker også Primula, dette er den jeg kjøpte i romjulen i fjor:


Det som trives godt i hagen og som blomstrer nå er Løvetann:


Jeg har et stort arbeid foran med å fjerne Løvetann fra plenen (les gresset).

Slutten av april har vært kjølig med flere netter med frost og lave temperaturer om dagen. Nå er det meldt bedre vær mot helgen.

Innendørs blomstrer en Kaktus som jeg ikke vet hva heter i kjøkkenvinduet:


4 kommentarer:

Marit sa...

Kjølig vær her også med -4 i går natt. Synd at det skal bli sånn når alt har kommet så langt, for jeg oppdaget frostskader på flere trær i går :(
Nydelige lerkesporer du har! De er så fine, og veldig greie siden de visner ned rett etterpå :)
Flott hvit novemberkaktus også!
Jeg misunner deg ikke snegleproblemet! Prøv å legge ut kaffegrut hvis du drikker kaffe.

Ha en fin onsdag!

krepsemor sa...

Her var også frost et par netter, men haglebygene som var tidligere i uken har vært fraværende heldigvis! Synd med de sneglene som er så grådige!

Bille sa...

Hei, så rart at sneglene spiser både påskeliljer og primula hos deg, det gjør de ikke hos meg. Tror jeg... Nydelig påskekaktus! Den minner om en jeg hadde i ett par år men som gikk ut i vinter.

Vivishagerom sa...

Hei
I går våknet vi til snø, så det er heller ikke noe skikkelig godvær her enda. Snøen gikk så fort, og spirene kom enda fortere. Nå står det stille, men det er jo egentlig normalt det også på denne tiden.
Håper sola og litt varme kommer nå, som vi er i mai.

Klem Vivi