torsdag 2. august 2018

Endelig litt regn...

Heldigvis har det kommet litt regn etter en svært tørr juli. Det har vært en travel uke med besøk, siden de gjerne vil ha prosjekter i hagen når de er her, ble det i år saging. Først kjøpte vi et nytt plommetre " Opal" er en favoritt, det var så høyt at vi måtte ha takluken på bilen oppe. Gjestene saget ned tørre grener på et gammelt stort plommetre:Den nye Klematisen "Sommer Snow" har startet blomstringen:Rosene har likt godt det varme været vi har hatt i sommer, her er en av dem:
Det er litt regn i dag, men det går en liten tur i hagen med regntøy. I går så jeg at Kålsommerfuglen har spist på alle Grønnkålene, så de går nok på komposten...

3 kommentarer:

Marit sa...

Godt med litt regn, ja! Flott clematis og rose. Den lignet på en jeg har som heter Romanze. Morsomt med trær gjennom takluken, for det har jeg oppkevd før. Sånn blir det bare :)

Ha en fin dag!

Bille sa...

Så fint med hagehjelp! Og ja, det er vel lenge siden folket jublet for regnet som i år. Hagene ser ganske slitne ut her østpå, og feriehagen har heller ikke oppført seg helt som normalt. Da er det greiere her på balkongen hvor det er full kontroll på vanntilførsel :)

fru trollhagen sa...

Det har regnet her også og har gjort godt for hagen med litt regn. Jeg benyttet anledningen tidligere i uka og gjødslet med litt hønsegjødsel mens det regnet.