søndag 5. juli 2020

Regntung søndag...

Det er en regntung søndag i dag, så det blir ingen tur i hagen. Fredagens regn ødela Peonene som blomstret så fint, så de er over for i år:Den som imidlertid tåler regn er en ukjent rose, ett bilde av knoppen og et av den utsprungne. For meg som ikke har greie på Roser, ser det ut som en stilkrose:

Klematisen "Sommer snow" blomstrer som bare det og trives godt der den vokser:Det er 11 grader i dag, hvis det blir opplett i løpet av dagen blir det en tur på verandaen...

4 kommentarer:

Marit sa...

Selv om vi behøvde regn, så blir peonene ødelagt ja. Det er så synd, men sånn er det bare. Det regner her også i dag. Nydelig rose! Fargen kan ligne på Queen Elizabeth, men det er jo umulig å si om det er den. Men den er en stilkrose som ble mye plantet før.

Ha en fin søndag i regnet!

fruens flora sa...


Hei Randine.
Har sett på instagram at noen har satt paraply over peonene når det regner. Men det hjelper ikke så mye hvis det blåser.
Nydelig clematis.
Skikkelig ruskevær i dag.
God søndag.
Hanne-Lise.

Villrose sa...

Nyttig med noe som tåler regn nå for tiden!
Kan være Queen Elizabeth, som Marit sier.

Bille sa...

Mer av det som tåler det meste ;) Den rosen var jo dessuten nydelig!

Jeg mener å ha sett at noen satte opp et lite tak over peonene når det var ventet heftig sommerregn. Det trenger jo ikke være mer avansert enn et lite hagebord. Noe å tenke på til neste sesong?

Fin helg!