søndag 27. september 2020

Høsten er rødlig i hagen...

 I slutten av september er hagen rødlig, det er spesielt Blåbærbuskene og Aroniabuskene som står for rødfargen. Det er ikke lenge til bladene faller av buskene, så jeg nyter fargen mens den er der. Først Aroniabuskene:Blåbærbuskene har en kraftigere rødfarge:Det er mye epler på Aromaepletreet, men også en del epler med skurv. Eplene vil bli høstet i uken som kommer, da kommer det en sprek ungdom på høstferie som ikke har høydeskrekk. Aromaeplen er røde i år. så det må ha vært en god sesong:


Den som er på hell er den stakkars Syrenhortensiaen som stadig ikke har kommet i jorden, men frister skjebnen i en liten potte:


Overraskende nok har vi hatt fint vær i går og opphold og litt sol i dag også. Det er ikke alltid værmeldingen slår til og det er bra når det blir bedre vær enn meldt. Så i dag blir det en liten tur i hagen for å fjerne nedfallsfrukt...


2 kommentarer:

Marit sa...

Så fine høstfarger! Ja, nå er naturen i ferd med å skifte fra grønt til gult og rødt. Det er vemodig, men sånn er det bare. Her regner det igjen, og nå er tørken helt over.

Ha en fin dag!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Jeg har også aromaepler som skal høstes, ikke fullt så røde som dine, men satser på at de blir gode. Vet aldri når jeg skal høste dem, men da blir det kanskje neste uke på meg også :D Ha en fin dag, hilsen Ingeborg