søndag 4. juli 2021

Hagen i starten av juli...

Det er frodig i hagen i juli, både blomster og busker sloss om plassen. Det er ikke lett å ta bilde av peonen som blomstrer når Præriemjødurten brer seg ut med sine store blader:Klematisen "Sommer snow" har vokst ut av stativet som jeg hadde satt opp, men den blomstrer flott i år:Akeleiefrøstjernen er stort sett avblomstret for i år, hadde glemt at jeg hadde den:
De franske Sjærsminen blomstrer også mye i år, den er et par år gammel og må nok snart klippes litt for den trenger å kommer oppover:
 Det var tåke da jeg sto opp i dag, men det ser ut til å klarne opp. Da blir det en tur ned i hage for å rydde i stien utenfor parsellen, den skal holdes ugressfri og det er ikke lett når alt gror sterkt... 

3 kommentarer:

Marit sa...

Ja, noen planter breier seg mer enn andre, og mjødurt gjør ofte det. Så flott klematis 'Summer Snow' som blomstrer hos deg nå. Jeg hadde den før, men etter en hard vinter ble den borte. Den kan bli veldig stor har jeg sett.

Ha en fin søndag!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Er det ikke herlig, med alt som vokser. Jeg kom hjem fra fjellet i går kveld, og visste jo at det hadde skjedd noe mens jeg var borte, men at det skulle være så mye hadde jeg ikke trodd. Mye regn her i dag, men har nå fått vært ute noen timer. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

fruens flora sa...


Hei Randine.
Summer snow var flott. Ja, noen planter tar mer plass enn andre. Da er det bare å ta saksen fatt. Den er det viktigste redskapet jeg har i hagen.
God ny uke.
Hanne-Lise.