søndag 17. oktober 2021

Årets grøde...

Årets grøde  er heller sparsommelig, alle blåbærene er spist opp,  men noe har det blitt. Eplesesongen ble passelig og alle Aromaeplene har blitt til eplemos, som spises på frokostblanding hver dag:




De bjørnebærene jeg ikke har spist allerede i hagen har blitt Bjørnebærlikør, det hat også Stikkelsbærene:








I år er jeg fornøyd med chilihøsten, store fine chili har det blitt og de som ikke blir spist i Bakalao eller
Kyllingsuppe, blir tørket. I går tok jeg inn de siste chiliene, som må modnes inne, plantene blir kompostert i hagen:



Det eneste som ikke er helt ferdig til å høstes er salaten på verandaen, nå har jeg flyttet de inn i et lite drivhus jeg har der.

Etter en uke med mye regn er det oppholdsvær i dag, men mye kaldere bare 4 grader, så det blir lue og varme klær når jeg går i hagen...

3 kommentarer:

Marit sa...

Det er jo veldig mye avling du tross alt har fått i år synes jeg. Eplemos er veldig godt!

Ha en fin dag!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Det er så kjekt å kunne høste fra hagen, i går ble det siste Aromaeplet plukket inn her, litt til spising og litt blir det laget mos av til eplekaker i løpet av vinteren. Aroma er veldig anvendelig syns jeg. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

Villrose sa...

Synes det ble en bra avling, jeg! Her ble det knapt et eple i år. Spennende med bjørnebær- og stikkelsbærlikør. her ble det også bra med chili. Tror jeg lager chilimarmelade.