søndag 10. juli 2022

Litt blomster i juli...

 Det er litt som blomstrer i juli, men været har ikke vært det beste. Kaldt, mye regn og ikke minst vind, så blomstringen har ikke vært optimal. Peonen har kommet og og blitt ødelagt av vind og regn:


 

Sitrontimianen bryr seg ikke om at det er dårlig vær, den blomstrer i vei:


Valmuen blomstret nok i slutten av juni, men den kommer også med i dag:


Det er utrolig grønt i hagen i juli, Klematisen "Sommer snow", har nettopp startet blomstringen og den vokser utrolig fort og må tynnes ut etter blomstring.

I dag er det til en forandring sol, men fortsatt vind fra nord/vest og bare 10 grader ut. Det er meldt litt mildere vær mandag og tirsdag så det blir bra...

5 kommentarer:

Marit sa...

Det har vært kjølig her også i den siste uke, for på onsdag var det kun 8 grader om natten. Regn har vi fått lite av nå i juli, og i dag blåser det friskt.
Så synd at din pion ble ødelagt av været. Nydelig valmue. 'Summer Snow' er også fin.

Ha en fin søndag!

fruens flora sa...


Hei Randine.
Vi har hatt fine temperaturer om dagen, men de siste nettene har vært kalde. Men som det har blåst. Da peonene blomstret her gikk de nesten med en gang. Tæler ikke regn nei.
Ha det godt.
Hanne-Lise.

Ingeborg Kringeland Hald sa...

For en flott sitrontimian, jeg hadde en for mange år siden, men den forsvant. Ja, selv om været er ok til å være i hagen her, så kunne det godt vært litt bedre litt mer av tiden. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

Rajani Rehana sa...

Please read my post

Rajani Rehana sa...

Beautiful blog