torsdag 4. mars 2010

Våren nærmer seg....

Det har vært en stille periode på de fleste områder i det siste, håper nå at vårsolen snart tiner resten...

Bildet er en stripe fra Stavanger Aftenblad i dag og den syntes jeg var beskrivende (bildet er klikkbart). Jeg holder på med en "hestekur", fysioterapi, trening og raske turer.
I dag kunne jeg sitte 1 time på verandaen og ryddet litt i verandakassen innimellom. Vårløkene er i ferd med å titte opp fra krukkene på verandaen. Jeg har glemt hva jeg satte ned i høst, men det vil åpenbare seg etterhvert.
Frøsåing har det blitt lite av, men fortsatt passer jeg på spirene og flere tomatfrø er lagt i vann. Har ikke andre planer enn å så litt grønnsaker utover våren og rydde opp på verandaen og i hagen. Har vært et par ganger nede i kolonihagen, den ligger fortsatt under snø og kulde.

Det er et flott vintervær med snødager, sol og blå himmel innimellom. Om dagen har det begynt å tine litt, men er fortsatt nattefrost. Mildvær er spådd til neste uke og det håper jeg virkelig slår til...3 kommentarer:

Iris sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen! Får håpe værmeldingen slår til, og at det blir mildvær til uka. Det er det meldt om her også!

Vivi sa...

Her har vi hatt noen kjempe flotte dager nå i vinterferien, og sola tar virkelig tak når den først er fremme. Jeg føler at jeg ligger i startgropa og frøene skriker nærmest etter å bli sådd og jeg har store planer om det i helgen.
Håper du får en flott helg.

Marit sa...

Ja det håper jeg inderlig - at mildvær og vårevarmen kommer neste uke. Her er det så smått begynt å tine og det drypper av og til, men snøen ligger dyp over hele hagen ennå. Sukk!
Håper den hestekuren er til god hjelp for deg.
Jeg har ennå ikke sådd et eneste frø - nå må jeg se å få samlet meg og gjøre noe med det.