onsdag 8. september 2010

Nye vinduer og "gamle" blomster...


Det har vært en travel tid med innsetting av nye vinduer i heimen. Ned med alle gardiner og oppheng og gjøre adkomsplass til arbeidsfolkene.
De trampet inn kl. 7 om morgene og var utrolig effektive, mandag var alle 6 vinduene på plass og i dag ble listene satt på. Neste prosjekt er å få gardiner opp igjen og jeg vurderer å få malt stuen når det først er så rotet.
Derfor er dagens bilde av nye vinduer og "gamle" St.Pauli. St.pauli er en av blomstrende potteplanter jeg får til, i tillegg til Hoya.
Utenfor vinduet sees resten av husets nye vinduer under presening.

Det har vært fint varmt høstvær i det siste og jeg har vært endel i kolonihagen og ikke minst på verandaen. Temperaturen ligger rundt 20 grader og vi har milde vinder fra sør/øst. Håper finværer varer så jeg kan få høstspadd noen bed i hagen og kanskje høstså noen frø på verandaen...

1 kommentar:

Marit sa...

Gratulerer med nye vinduer! Flotte St. Paulia du har :) De får jeg også til, og de er jeg veldig glad i. I sommer fikk jeg tak i noen små doble rosa av disse, og de ser ut som miniatyr St. Paulia. Hvis du får til de store får du nok også til de hvis du får tak i de på dine kanter. De er utrolig søte!