søndag 22. mai 2011

Storkenebbene blomstrer...

Nå har det vært blåsevær i snart en uke og i dag regner det i tillegg. Verandalivet har hatt en pause for det blåser stort sett fra sør og da er det vindfullt på verandaen. Sjekker likevel daglig at plantene i krukker og verandakasse har det bra.

I kolonihagen har jeg vært innimellom regnbygene de siste dagene og der har Storkenebbene startet blomstringen. Her er Phaeum "Alba" sammen med Løintnantshjertet:


Geranium Renardii har nettopp startet å blomstre og det er en mengde knopper:


Rosenstorkenebbene blomstrer også og foran tror jeg det må være en snøsløyfe:Håper været blir bedre neste uke, det er stadig mye som skulle vært gjort i hagen og på verandaen...

3 kommentarer:

Mariann sa...

Fin den hvite phaeumen. Jeg har Samobor og den blomstrer nå, mens renardii og rosestorkenebb ikke har startet enda.
Her har det også vært vind og regn denne uken. Så surt og kaldt at jeg har fyrt i ovnen noen kvelder.
Vi får håpe det snart bedrer seg, selv om Yr ikke gir mye håp om finevær med det første.

Bille sa...

Så fin Renardii, jeg prøvde en sånn på balkongen i fjor, men den var blå. fine tegninger på den lyse. Forresten, det gikk ikke så bra, tror til og med den kreperte så snart den hadde blomstret ferdig. Evig varer kun det tapte...

Marit -Tusenfryd sa...

Litt forann nå også:) Her har storkenebbene satt knopp, men blomstene lar vente på seg. Det blåser noe inn i granskauen og regner kraftig innimellom så det er like godt at de venter ennå litt.