lørdag 14. mai 2011

Syrenene blomstrer...

I år blomstrer syrenene tidlig, det må være det varme været vi har hatt:Jeg har hvite syrener i kolonihagen og en lavere lilla hengesyren som ikke har kommet i blomst ennå. Jordbærplantene blomstrer også i kaldbenken og jeg har tatt lokket av så plantene får vann som overgartneren velsigner oss med for tiden. Holder ellers på å flytte planter fra verandaen til kolonihagen og nå er Squashen midlertidig plassert i drivhuset til det blir litt varmere igjen. Sukker-ertene som hadde blitt liggende i vann i flere dager enn nødvendig har nå kommet i jorden.

Regnværet gjør godt i hagen etter den lange tørkeperioden vi har hatt i vår...

3 kommentarer:

Bille sa...

Syriner er bare herlig. Har et par i feriehagen, men opplever stort sett bare skudd/knopper og det å fjerne avblomstrede stilker... Men passerer en syrinhekk hver dag på vei til jobb! Den du kaller hengesyrin, er det det samme som nikkesyrin? Ønaker meg nikkesyrin, har bare ikke funnet et egnet sted ennå. Ha en flott helg!

Mariann sa...

Syrinblomstring, så nydelige blomster og for en duft. Her har det kommet en god del regn nå, så jeg bare håper at det letter igjen om en stund.

Vivi sa...

Så heldig du er som har syrinblomstring. Ingen ting lukter så herlig som syrin. Må nok vente litt til jeg.
Her har det også regnet i noen dager og jammen hadde hagen behov for det. Nå kan jeg neste se at det vokser og strutter rundt omkring alle steder.