tirsdag 9. august 2011

Ustabilt vær...

Det er ustabilt vær for tiden og jeg synes det har begynt å bli høstlig. Stæren har begynt å samle seg i flokker, selv om de nok ikke drar sydover ennå. Hageblåbærene har begynt å bli modne, det er ikke så mange i år så de spises fortløpende. I dag blåser det kraftig fra vest, men har vært oppholdsvær.

Jeg har vært i hagen og klippet hekken på oppsiden av parsellen. Klipper for hånd og det kjennes godt i skuldre og armer etterpå. Mens jeg var og klippet gledet jeg meg over Kaprifolen som blomstrer over hekken:Jeg har begynt å se på høstprosjekter, det er mange busker som trenger kraftig beskjæring. Det blir væravhengig utover høsten hvor mye som blir gjort...

3 kommentarer:

Marit sa...

Nydelig kaprifolbilde! De er flotte og så dufter de også så godt. Det meste som blir gjort ute i hagen er blir bestemt av været. Ønsker deg et flott høstvær, slik at du får gjort alt det du har planlagt!

Elsa sa...

Jeg er så lei av regn og tåke nå at jeg går snart på veggene. Frykter for at det blir en tidlig høst, dvs. høsten er nå vel her alt skal en gå etter temperaturen. Håper at vinteren ikke kommer så tidlig i år som sist år, da fikk vi vinteren i oktober.

Kos deg med høsthagen og alle prosjektene, håper på fint og mildt høstvær.

Mariann sa...

Det blåste jammen godt her også i går. Ser det er noen av plantene som fikk hard medfart, får fikse litt opp når jeg kommer meg ut. Det blåser ikke sånn i dag, men det er ikke mer enn 12 grader enda. Håper det kommer seg og at solen får varme litt utover dagen. Jeg har noen hageblåbær, men tror ikke det var et eneste bær på dem i år. Nydelig kaprifol!