søndag 18. mars 2012

Vårlig søndag...

Etter ikke å ha sett solen på halvannen uke var det endelig sol og 8 grader i dag. Jeg har vært en tur i kolonihagen og begynt på våronna. Løvetann i bedene og endel annet ugress ble lukt opp. Det var varmt når solen var skinte, men litt kald trekk ennå.

Hjemme igjen var det tid for kaffe på verandaen og sole varmet godt. Omsider sprang alle Krokusene i potten ut og Stemoren skinte omkapp med solen:


Det er meldt fint vær i morgen også, så da håper jeg å kunne fortsette lukingen i hagen, det er nok ugress å ta av...

6 kommentarer:

Elsa sa...

Her startet dagen så fint med blå himmel og sol. Nå har det snudd, sola er borte og det truer med nedbør.
Men slik er dette vårværet.
Ha en fortsatt fin søndag:-)

Marit sa...

Deilig at det blir litt sol hos deg også. Du er heldig som kan begynne å rydde alt nå. Her ligger det fortsatt snø på bakken. Ha en fin søndag!

stallnilsen sa...

Heldige dæ som kan luke i hagen, her er det bare hard tele, så det går ikke ann ennu, men æ glær mæ til vifår bedre vær, så kanske ugressset vill komme til mæ og hehe ;O)

Ha en fortsatt fin søndag, hilsen Lisbeth ;)

Vivi sa...

Kjempe koselig med stemor på veranda'n. Ja, i dag har det vært et supert vær. Måtte det vare lenge hos oss begge!

Klem

krepsemor sa...

Ugresset er lett å ta nå så tidlig! Vi har også hatt fint værvær i formiddag, men nå er det hvitt ute =( Heldigvis ser det bra ut på langtidsvarselet!
Kos deg i vårværet!

Mariann sa...

Dere har litt bedre vær lenger sør altså. Her var det veldig skiftende i dag. Litt sol, så haglebyger og til kvelden lyn og torden etterfulgt av mer hagl. Men det meldt fint til helgen igjen. Jeg håper det slår til, da kan jeg begynne litt ute.
Ha en fin ny uke!