onsdag 16. juli 2014

Midten av Juli..

Vi har allerede kommet til midten av juli og det blomstrer i hagen, Allium som ikke blomstret i fjor:Perleevighetsblomst og Storkenebb kler hverandre:


I år har det blitt et hav av Ringblomster i grønnsakbedene i tillegg til Agurkurt:Hagenaboens Rips og fagerfredløsen som har startet blomstringen:


Etter gårsdagens pøsregn er det i dag opphold, men siden feriegjestene mine kommer i morgen har det blitt en del kjedelig husarbeid i dag...

4 kommentarer:

Bille sa...

Hei! Mye fint hos deg nå ja! Du kan vel også plukke inn av mange av de sortene? Den øverste Alliumen har jeg også for første gang i år, det var mange flotte knopper i starten av juli, så neste feriehagebesøk blir det nok blomstring. Håper de står en stund så jeg får se :)

Marit Sønstebø sa...

De alliumene var kjempefine! Lekker farge på den.

Ha en fin kveld!

Turid sa...

Lekker allium, har hatt sånn, men etter å ha satt løk flere ganger etter den gangen har det ikke dukket opp en eneste en. Hmmm, man kan ikke lykkes med alt.
Kos deg med feriebesøket :)

Mariann sa...

Flott allium! Er det den som heter Allium sphaerocephalon. Jeg har plantet den, men den har ikke blomstret særlig bra hos meg. Kanskje den ikke står så bra plassert.
Ser at ripsen rødmer her også.
Nå tror jeg regnet gir seg her, og det er meldt sol en hel uke.
Kos deg med familien!