søndag 8. januar 2017

Juleroser og frø...

Januar er tiden for å sjekke om julerosene har begynt å blomstre i nabolaget. En liten tur på en regntung og hustrig søndag viser at Julerosene blomstrer:


Juleroser er litt vanskelige å fotografere for blomstene peker nedover:


Romjulen var tiden for å rydde i gamle frøposer og det ble sikkert kastet 20 poser, noen var for gamle andre var feilkjøp. Har bestilt nye frø fra 3 ulike postordrefirma og planen er å snart så stauder. Hver gang det går en bestilling blir det alltid bestilt minst 2 frøposer av Ringblomster:



I dag blir årets første frø sådd, det blir Chili fra friske Chilier...

5 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Flotte juleroser! Heldige deg som kan se de alt nå. Her er det -7 og barfrost. Jeg gar ikke sådd noe enda.
Ha en fin søndag!

stallnilsen sa...

Så fine juleroser :)
Æ har også begynt og se over gamle frøposer, masse må æ kaste, æ har og bestilt frø og planter fra 4 forskjellige produsenter, gleder mæ til de kommer :)

Ha en fin søndag.

Lisbeth :O)

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Håper jeg får tid til å bestille frø i kveld, men det er vanskelig å bestemme seg når det er så mye å velge mellom. Ha en fin søndag, hilsen Ingeborg :)

Villrose sa...

Juleroser er så vakre... Må nok vente til godt utpå våren før de blomstrer her. Ja, her ryddes det også i frøposer. Bestillingene strømmer jo inn :)

Jannibele sa...

De er så fine Julerosene, selv om de er litt sjenerte for fotografering:) Ja, det må ryddes i frøsamlingen. Noen går, andre blir og nye kommer til.
Lykke til med sådden.
Jannicke