torsdag 25. august 2011

Ustabilt vær...

Nå har det regnet og blåst i flere dager og hageliv frister ikke. Det er tid for innehaging og planleggiing for neste sesong. Dette året har grønnsakbedene vært et trist kapittel, det eneste som ble bra var charlott-løk og grønnkålene. Jeg har ikke gitt opp hagen for i år men venter bare på bedre vær, så jeg kan fortsette å rydde for høsten. Jeg har begynt å fjerne bringebærene og skal bare ta vare på de gule bringebærene som jeg synes smaker best. Det er mye som skal flyttes i staudebedene og endel planter som skal settes ned.

Det er blitt høstlig når Dueurten blomstrer:
Den hvite høstfloksene har startet å blomstre og snart er det tid for oktoberbergknapp og høstastersen som blir årets siste blomstring...


3 kommentarer:

Marit sa...

Huff ja, det har vært en dårlig sommer i år, det er helt sikkert. Det er ikke moro å skulle dyrke grønnsaker når det er så lite sol.
Vi får håpe på bedre vær neste sommer..
Nydelige dueurt!

Mariann sa...

Flott blomstring på dueurten! I går, torsdag, var det ganske fint her. Opplett, litt sol innimellom og deilig temperatur. Skulle gjerne hatt flere sånne dager fremover.

Bille sa...

Hei! Så flott tue Duehode! Jeg synes den planten er så dekorativ, og jeg oppdaget den for første gang for bare et par år siden. Sådde frø i år, og har et par spirer i feriehagen som jeg håper greier vinteren. Grønnsakshage har jeg ikke, men forstår godt at det er trist når været slår feil og avlingen uteblir. Men ikke gi opp, neste år blir det bra! :-)