søndag 11. september 2011

Høststemning i hagen...

Etter en uke med regn stort sett uten opphold, ble det i dag en liten tur ned i kolonihagen. Gresset trengte en klipp og jeg raket vekk nedfallseplene. Ellers frister det ikke å være i en våt-tung hage som er i ferd med å gå i høstmodus. Astersene har startet blomstringen:


     Plukket med  noe av mine favorittblomster: 


Kjekt med litt blomster inne når været og hagen er så trasige...
                                                                                                                                                                

5 kommentarer:

Marit sa...

Astersene dine så nydelig ut til tross for et trasig vær. En blir så lei dette regnet hele tiden, men det er ikke noe vi kan få gjort dessverre. Ha en fin uke!

Landbohaven sa...

Asters er bare skønne efterårsblomster. Vi har en del forskellige i haven.De findes i mange farve. Vi fik en "ny" Asters i går med en rigtig smuk farve. Den har vi ikke.

Mariann sa...

Her har ikke astersen startet å blomstre enda. Jeg syns de er så fine og det er kjekt med noe som blomstrer seint på sesongen.

Anne (Moseplassen) sa...

det regnværet er så irriterende! Det er rett og slett ikke den samme gleden i det hele tatt med å tusle i hager når det regner altså. men godt at astersen holder ut da, noen av de tåler jo omtrent det meste før de pjusker, og din så jo solskinnsglad ut :)

Bille sa...

Ja, kjedelig med alt det våte, men dessto kjekkere når det er noe blomstring igjen likevel :-) Nyt de siste blomstene, astersen holder det vel gående en stund til?