søndag 26. februar 2012

Solskinnssøndag...

Etter mange regnværsdager er det flott sol i dag. Vi har hatt nattefrost, men det er vindstille og da er det bra. Jeg har vært en liten tur i kolonihagen og klippet ned noen stauder, så hagesesongen er i gang. Altid hyggelig å møte igjen koloninaboene etter vinteren.

Jeg har også omsider sådd tomatene 3 sorter og 18 frø, håper på litt avsetning til koloninaboen hvis alt skulle spire. Vårfornemmelsen her tidligere i uken førte til at jeg kjøpte en krukke med Stemor og Påskeliljer hos Mester Grønn:Det er koselig med noen planter når jeg drikker kaffe på verandaen, det gjorde jeg i dag. Da så jeg at også Krokusen hadde begynt å blomstre:To små løker hadde startet blomstringen og det var noen søte små blomster.

Det er meldt regn neste uke så da blir det nok ikke noe utehaging, men våren nærmer seg og neste uke har vi kommet til mars...

6 kommentarer:

Marit sa...

Det var jo flott at du har fått sådd litt. Jeg har ennå ikke sådd tomater, men skal det snart.Koselig på din veranda med vårblomster! Her ligger det fortsatt 20 cm med snø...Ha en fin uke!

Vivishagerom sa...

Du er så heldig som kan starte hagesesongen i februar!
Jeg har også sådd 3 tomatsorter, og venter spent på spiring.

Koselig vårblomster - det er et møst nå om våren.

Ønsker deg en fin søndagskveld. Klem Vivi

krepsemor sa...

Jeg hadde også en liten runde i hagen i går, klipte ned noen stauder og ryddet litt i bedene. Jeg ordnet også etter hjortespor =( Krokuser har jeg ikke i blomst, men mange er på vei opp!
Så koselig det må være å ha kolonihage, for dere som bor i byen! Ønsker deg god spiring på tomatfrøene!
Ønsker deg en fin uke!

Mariann sa...

Så flott og vårlig med stemorsblomster! Vi hadde også en fin dag på søndag.
Jeg skal så tomater etter vinterferien, dvs i neste uke. Må jo være hjemme og passe på når det spirer.
Ønsker deg en fin uke!

Bille sa...

Vårstemning hos deg, ja! Flott krokus, tror du viste potten i et tidligere innlegg. Ligner på noen jeg satt i feriehagen i høst. Kos deg med ny vår i kolonihagen!

Mari sa...

De kvite krokusene er så fine synes jeg :D Egentlig litt rart, skulle tro en var lei kvitt etter vinteren ;) Har egentlig noen selv også men veit ikke heilt hvor de blei plassert etter flyttinga.

Du er forresten en av dem jeg har lært om såing på voksende måne :) Blir moro å se hvordan det går!

Ha en fin søndag, Randine :)