tirsdag 21. februar 2012

Vakkert verandavær...

Snøen forsvant like fort som den kom, regnet vekk i går. I dag er det flott sol og vindstille, dermed ble det tur på verandaen med kaffekoppen. Det er synd å si at verandaen er ryddig, men jeg overser rotet og rydder litt om gangen. I dag ble det pottevask som er mye greiere å gjøre ute enn inne på kjøkkenet. Så nå er det flere rene potter som det kan sås i, når bare såjorden kommer inn fra bilen. Krokusløkene som jeg la i potte i høst er på vei opp:


Jeg liker å legge noen løk i krukker om høsten som kommer opp om våren. Så nå har verandalivet begynt de dagene det er sol og lite vind...

4 kommentarer:

Marit sa...

Deilig med en veranda hvor du kan sitte og nyte det fine været. Her er det også plussgrader og snøen smelter litt hver dag. Det er så fint at det snart er vår og vi kan være ute hele dagen. Ha en fin uke!

elle-melle sa...

For en herlig vårfølelese med krokusspirer på verandaen!
Jeg tenker hver vår at det skal jeg gjøre til høsten, men det har stadig bare blitt med tanken.

Vivishagerom sa...

Veldig smart å legge ned løk i potter på høsten, det glemmer jeg alltid. Det er så koselig med vårlige krukker og potter nå.

Bille sa...

Oi oi, det der så lovende ut! Snart har du verdens flotteste krokuspotte på verandaen! Jeg har prøvd en gang, men uten å drive dem inne først ble ikke resulatet så bra. Faktisk ikke noe i det hele tatt... Men i feriehagen har jeg krokus og det pleier å være igjen noen når jeg sjekker innom rundt påsketider.