onsdag 4. oktober 2017

Blomster i Oktober...

Etter forrige uke med gode temperaturer og fint hagevær, har høsten kommet i oktober. Fortsatt er det endel som blomstrer i kolonihagen. Jeg er veldig fornøyd med Cosmosen som har blomstret rikt:


Favoritten Ringblomst ble ingen slager i år, jeg sådde flere poser, men sneglene spiste dem opp fortløpende. Neste år skal jeg så dem hjemme og flytte dem ned i hagen når de blir større. Her er en av to som har blomstrer:Høstanemonene som jeg kjøpte i august blomstrer som bare det:
Rosene som var i hagen da jeg overtok parsellen blomstrer inn i oktober:Storkenebben "Rozeanna" holder også fortsatt på og blomstre:I dag er det de vrengte paraplyers dag med 7 grader og slett ikke hagevær... 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig Cosmos, ja!
Den eneste måten jeg kan dyrke ringblomst på, er ved forkultivering i drivhuset...

fruens flora sa...Hei Randine. Her er det også regn med litt sol inn i mellom. Fine bilder. La oss håpe på noen fine dager fremover. Fine dag til deg.
Hilsen Hanne-Lise.

Marit sa...

Cosmos er en favoritt her også. De blomstrer jo veldig lenge. Vakre roser du har.
Ha en fortsatt fin onsdag.

HageSus i Turids hage sa...

Du har jo flere typer som blomstrer fint. Cosmos er kjempefin blomst, den blomstrer lenge her hos meg også.
Ha en fin dag.
Hilsen fra Turid

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Så rart at det ikke ble noe av ringblomstene dine. Her sår de seg selv, og blir ikke spist av sneglene. Håper det går bedre for deg til neste år.
Ha en fortsatt fin helg, hilsen Ingeborg

Vigdis i Romerikshaven sa...

Så vakker anemone! Nei, sådden blir ikke alltid som en håper. Fin uke til deg!

Mia sa...

Ufyseligt vær her, vil ikke være ute, nå er det høst. Fine blomster fortsatt ser jeg. Hos meg har jeg aldri hatt så fine ringblomster faktsik, og jeg har snegler. Lurte litt på om det hadde med den tørre perioden i begynnelsen av sommeren?
Ha en fortsatt fin høst :)