mandag 30. oktober 2017

Blomster i slutten av oktober...

Etter en blåsende helg med regn og høstens første storm, tok jeg en liten tur i hagen for å sjekke ståa.
Fortsatt er det litt som blomstrer, Høstanemonen har blomstret siden den ble kjøpt:Cosmosen har ikke tenkt å gi seg med det første, stadig mange knopper:


Det har ikke vært lett å sanke frø, for det har regnet så mye så frøene råtner. Men heldigvis finnes det frøkataloger for å skaffe frisk frø.

Skabiosaen er en av de jeg gjerne ville tatt frø av, men det får bare være:Den nye blåbærbusken jeg kjøpte i vår har beholdt høstbladene lengst:Denne uken stenges vannet i kolonihagen for vinteren og jeg må sjekke at det ikke står vann i ledningen, ellers blir det ødelagt.

Egentlig er det fint vær i dag, stille etter stormen, men hagearbeidet frister ikke så mye...

5 kommentarer:

Marit sa...

Fortsatt mye fint som blomstrer hos deg! Cosmos holder ut lenge. Her ble mine tatt av frosten.

Ha en fin mandag!

fruens flora sa...Hei Randine.
Flotte anemone og cosmos. Med alt regnet vi har hatt i høst, er de ferdige for i år. Her har det også blåst veldig i helga, men heldigvis har vinden lagt seg. Fin kveld til deg.
Hilsen Hanne-Lise.

Villrose sa...

Cosmos er en herlig stayer!
Nei, det blir ikke rare frøsankingen. Håper bare det modner noen blodbeger"ballonger" etter hvert. Må nok ta inn plantene i drivhuset før det skjer.

Sandra sa...

Lindas imagens, lindase flores. Feliz semana. cumprimentos.

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Litt vemodig å stenge hytta, vi gjorde også akkurat det. Men du tar deg vel turer til kolonihagen om vinteren også sikkert. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg