søndag 26. april 2020

Vår på verandaen...

Det er vår på verandaen og når været er bra blir det en tur ut for å sitte i solen. Verandakassen er malt 2 strøk , men de hvite Stemorplantene vokser sakte:


De hvite perleblomstene i ampelen er snart ferdige for i år og da blir de byttet ut:Hvite Narsisser har sprunget ut, de er tidlige i år, det er også Tulipaner i samme krukke som ikke har kommet så langt:Hvitt er nok en favorittfarge, så det blir mye hvite blomster. Den som ikke er hvit, er den rosa Stemorplanten:Det går sakte fremover med ryddingen på verandaen, tar litt om gangen.

I dag er det grått i Stavanger og 6 grader, så jeg tviler på at det blir en tur i kolonihagen...

4 kommentarer:

Marit sa...

Hvite perleblomster ser jeg nesten aldri her, og det er synd for de er jo så fine. Ja, hvite blomster er så fint, men litt farge innimellom gjør ikke noe :)

Ha en fin søndag!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Kaldt her i Haugesund også, holdt på å gi opp, men plutselig hadde jeg vært ute i et par timer til. Vet ikke om det bare er meg som husker feil, men syns perleblomstene er veldig sene i år. Jeg pleier også å kjøpe og så blir de spadd ned rundt omkring, syns de er så fine mente jeg hadde noen hvite også, men de tror jeg ikke har kommet. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

fruens flora sa...


Hei Randine.
Nydelig med hvitt. Er veldig glad i hvitt. De hvite perleblomstene i bedet er seine i år.
Vi har hatt nydelige dager, men i dag har det vært kaldt.
God uke til deg.
Hanne-Lise.

Christina Mari sa...

Nydelig med hvitt altså. Her skal jeg kikke litt mer.
Ha en fin søndag.
Klem C