søndag 1. november 2020

Regntid...

 Det er regntid i Stavanger med kulinger fra alle kanter, men det er jo november og det er siste høstmåned. På verandaen er det fortsatt litt som blomstrer, blomkarsen begynner å bli sliten men har fortsatt noen blomster:


I verandakassen blomstrer Allyssumen,og det vil den gjøre så lenge det ikke er frost:Fortsatt dyrker jeg litt salat og Ruccolaen er frodig:Jeg har foreløpig ikke satt vårløk, de er innkjøpt, men jeg får vente til temperaturen har sunket og det verste regnet har gitt seg.

Det er egentlig mye jeg kunne ha gjort i kolonihagen, men våt hage er ikke noe som frister. Det er 10 grader ute og regn, meldt kuling utpå dagen...

4 kommentarer:

Marit sa...

Det er jo flott at du fortsatt har noe som blomstrer hos deg på verandaen. Det er jo utrolig hvor lenge blomkarse kan blomstre.
Fin fargeklatt i gråværet.

Ha en fin dag!

Bille sa...

Det gjelder å fokusere på alt annet enn regnet i disse tider. Her i nordfylket er det for eksempel mye kuling og storm for tiden, hehe. Uansett, kjekt med etterslenger både på veranda og i hage.

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Jeg fikk vært ute litt i går, men i dag har det ikke fristet, syns det er litt sent å grave i jorden, men så har en alltid noe som skal bli ferdig. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

Villrose sa...

Dattera vår bodde i Sandnes en periode, og jeg husker vi måtte investere i skikkelig regnhyre til henne :) Nå har det vært regntid her i hele oktober, men heldigvis ikke så mye kuling!
Flott salatavling!