søndag 29. august 2021

Veradaen i august...

I verandakassen  ville jeg prøve Lobelia i år etter Stemorblomstene, sådde en pakke med hvite Lobeliafrø ganske tidlig i vår. Det sto på pakken at de ikke var frøekte og det var helt riktig, Så neste år skal jeg likegodt så bare blå Lobelia, for det ble en blanding av blå og hvite:



Har tatt avleggere av Coronajorbærene fra hagen, og prøver meg på Jordbær på verandaen til neste sesong:



Tomatplantene begynner å bli slitne nå på slutten av sesongen, men fortsatt blir det tomater:



I sommer har det vært utbedring av en sprekk i muren og det ble betongsaget Det førte til at jeg fikk betongstøv på Chili, Tomater, Blåbær og ikke minst på all Salaten, som jeg måtte kaste. Men jeg har sådd ny Salat og den kommer seg bra:


Formen har ikke vært så bra i den siste uken, så det har blitt lite haging. Men i dag skinner solen og himmelen er blå og ingen vind, så det blir en liten tur i hagen for å hente blåbær...

4 kommentarer:

Marit sa...

Ja, lobelia kan komme i mange farger, og siden de du sådde ikke var frøekte så kan det komme opp litt av hvert. Likevel er de jo så fine. Jeg har høstet valmuefrø, og skrev epostadressen min i ditt forrige innlegg. Send meg en mail hvis du vil ha :)
Håper at formen din bedrer seg.

Ha en fin dag!

fruens flora sa...


Hei Randine.
Blå og hvite lobelia er flott sammen. Vi har tre kasser med blåbær og har fått litt i år. Håper formen din blir bedre. Ikke greit å ha det sånn.
God søndag.
Hanne-Lise.

Marit sa...

Jeg har lett gjennom bloggen min, og finner ikke innlegget hvor du har skrevet adressen din. Beklager det. Send meg en sms med adressen din til 98827802 da, så skal jeg få sendt deg noen frø :)

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Jeg liker godt Lobelia, hengevarianten, som jeg som regel har i hvert fall en av i krukke. Trodde jeg hadde tatt livet av den i tørken nå, men den kviknet til med en gang den fikk litt vann, heldigvis. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg