søndag 27. februar 2022

Innehaging...

 Siden jeg ikke kan bruke verandaen hvor det er kommet stillas mot sør av huset, blir det bare innehaging. I går pottet jeg opp 12 Tomatplanter på kjøkkenbenken, de må står langs vinduene mot nord:I høst la jeg blomsterløk i krukker, som jeg alltid gjør om høsten. Alle løkene måtte flytte inn i stuen, og de blomstrer. Krokusene blomstret først:
Nå er det perleblomstene som blomstrer:I en stor krukke hadde jeg satt ned Tulipaner og Narsisser de blomstrer også, Den ene Blåbærbusken blomstrer med utrolig mange blomster, mens den andre har knopper. Kan ikke leke bie før begge blomstrer, så jeg har ikke noe stor tro på at det blir blåbær på verandaen dette året. Blåbærbuskene står bak krukken med Tulipaner:


I dag ser det til en forandring at det blir sol, det er lenge siden sist, den siste tiden har vært mye ren og av og til litt snø. Det blir kanskje en liten tur i kolonihagen hvor jeg ikke har vært siden i høst...

3 kommentarer:

Marit sa...

Du har jo en fantastisk blomstring innendørs nå. De hvite perleblomstene er så vakre. Du er heldig som kan gå til kolonihagen alt nå. Som du har sett er det fortsatt mye snø her.

Ha en fin søndag!

Rajani Rehana sa...

Super blog

Rajani Rehana sa...

Please read my post