søndag 10. april 2022

God Påske...

Jeg har valgt God Påske som tittel, men kunne likegodt kalt den snø i april. Vi har fått mer snø i mars og april enn vi har hatt hele vinteren. Hadde satt vekk vinterskoene med brodder, men måtte ta de frem igjen.

Det har vært for kaldt til å fått gå i gang med hagearbeid i kolonihagen, kun et par trillebårlass med visne stauder og bregner er fjernet. Krokusene har kommet og gått i mars, men ville ikke springe ut i kulden:
Jeg har savnet  verandaen nå i mars og april, den er stadig ikke klar for noe annet enn å bli malt og ny verandakasse kommer. Håper de går i gang med maling etter påske, det er et stort arbeid de holder på med. Liker godt å kunne sitte ute på verandaen når det er sol og holde på med såing ute tidlig vår.

Men på nordsiden utenfor huset blomstrer Påskeliljene på tross av været, bildet ble tatt i går:


Det blir lite blogging når jeg ikke har verandaen og lite å fotografere fra hagen. Men ønsker alle som er innom God Påske!

3 kommentarer:

Marit sa...

Jeg forstår godt at du savner verandaen din. Def er jo synd at du ikke får brukt den nå, men jeg håper jo som du sier at de kommer i gang etter påske. Det er nok mye arbeide ja. Flotte krokus og påskeliljer. Merkelig dette været ja. Her har vi ikke fått snø, men det er stort sett kjølig.

God påske til deg også!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Flotte krokus og påskeliljer, men været er merkelig her også, kan ikke huske at det har vært så kaldt innover i april før. Ha en fin påske du også, hilsen Ingeborg

Villrose sa...

Verandaen er gull når man skal nyte den første vårsola! Synd det skal ta så lang tid. Nydelige påskeliljer! Mine kommer garantert ikke til påske i år.

God påske!