onsdag 7. juli 2010

Regnværsonsdag...

På en regnværsonsdag i juli passer det å ta igjen noe av det forsømte husarbeidet. Spesielt når feriegjester har meldt sin ankomst blir det tvingende nødvendig. Valget sto mellom vaskebyrå eller egeninnsats, men siden jeg har noen dager på meg falt valget på egeninnsats. Startet i går og har fortsatt i dag. Siden det regnet bra utpå dagen var det tid for vask av vinduer. På med fullt regntøy, høystøvler og vaskeremedier, dermed var viduene mot gaten vasket i en fart. Stuevinduene og verandadøren inne ble tatt etter en liten pause.

Derfor er headingbildet i dag av de mørk rosa St.Pauli i et av vinduene, det er ikke vær til fotografering av utendørsblomster. Men ute er det grønt og frodig og alt ses bedre gjennom rene nyvaskede vinduer i juli.

Temperaturen er fin 17 grader, men det blåser som vanlig....


4 kommentarer:

Jeanette sa...

Ja hvorfor ikke? :) Deilig i hagen i regnvær også!

Vivi sa...

Jeg prøver også å få gjort noe inne når været er dårlig. Imorgen er det spådd regn her, og det er jammen bra. Ute er det tørt og inne er det mye klæsvask.
Håper sola kommer tilbake snart og du får en fin sommer.

Marit -Tusenfryd sa...

Her har det også regnet og jeg er glad for det. Det har vært en usedvanlig tørr juni måned med nesten så godt som null nedbør og mye vind. Knusktørt med andre ord. Det må komme mye regn for at jorden skal fuktes ordentlig, men det føles nesten litt fælt å ønske seg regn nå.
Håper du ikke sliter deg helt ut med rengjøring, gjestene dine er ikke verd det uansett hvor "fine" de er!

Grønningen sa...

Det har regna her også, deilig! Juni har vore veldig tørr, og det er utruleg rotete inne hos oss. I dag kunne eg også ha gjort det fint inne, men eg prioriterte å sove ut. Det må nok regne ei lita veke om eg skal få det skikkelig reint og ryddig... ;)