søndag 21. april 2013

Våronn...

Våronna har begynt med å fjerne mose i bedene og fjerning av rusk og rask. I dag har jeg gjødslet med hønsegjødsel for det er meldt regn i morgen. Snøklokkene er i ferd med å være ferdige for i år, men de har blomstret i en måned:

Det neste som er på vei opp er de rosa lerkesporene, de er seine i år:

Det har vært bra hagevær de to siste dagene og det er stadig flere folk i hagen. Rundt 10 grader og delvis sol er bra hagevær...

6 kommentarer:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Snøklokkene har jamen hatt en lang sesong hos deg. Fine lerkesporer! Det er så godt når vi kan være ute, godt for kroppen også. Ønsker deg en fortsatt god søndag!

Marit Sønstebø sa...

Ja, det var lang blomstring på de. Men så har det jo vært en lang og kald vår, og da varer jo blomstringen lenger. Så noen fordeler er det med en kjølig vår også. Hos meg har snøklokkene akkurat startet :-)
Flotte lerkesporer!

Ha en fortsatt fin søndag!

Hagetjelden sa...

Så deilig å kunne være ute å stelle i hagen nå! Så fine lerkesporer!

Marit -Tusenfryd sa...

Her er snøklokkene i full blomst ennå og den blomstringen har vart lenge. Men de aller tidligste er på hell også her.
Lerkesporen så nydelig ut, det er en plante jeg aldri har hatt. Jeg trodde den var litt vrien å få til å trives?
Det er så godt at man endelig kan være ute litt mer enn 5 min. av gangen. Jeg har så smått begynt å ruske litt i bedene og klippet ned noen av rosene. Denne vinteren har vært hard mot rosene og mye har fått frostskader.

Bille sa...

Hei! Så hyggelig at det er mer liv i kolonihagen, sikkert triveligere å holde på når det er andre der. Lilla lerkespore har jeg ønsket meg lenge, er det vanlig hagelerkespore du har, eller en spesiell sort? Det er en sånn plante som godt kan sprette opp hvor som helst, den forsvinner jo igjen før det andre trenger plassen, uansett.
Nyt flere fine dager i hagen - vått eller tørt :D

Anne (Moseplassen) sa...

I år skal jeg huske å hente meg noen rosa lerkesporer hos mor. De er jo så søte! Det er bare det at de må jo spas opp kjapt, forsvinner fort gitt :)

Ha en flott og blomsterrik uke Randine!