søndag 28. april 2013

Månedens bilde april...

Så er vi kommet til slutten av april og det var tid for å ta månedens bilde. Det som har endret seg i hagen er at gresset omsider har begynt å bli grønt:

Endel Storkenebb har begynt å komme med grønne blad:

I dag er det regn, vind og 5 grader ikke hagevær, mens i går når det var strålende vårvær var det dugnad i borettslaget. Løv er fjernet og det er blitt kostet alle steder, så nå kan mai bare komme...

8 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Det er jo hyggelig at det allerede har blitt grønt hos deg. Det er mye tidligere der du bor, så det er jo naturlig at det er grønnere hos deg enn her. Jeg savner at det er varmere ute! Håper det snart blir slik at en kan kaste jakka :-)

ha en fortsatt fin søndag!

Vigdis i Romerikshaven sa...

Deilig å se det grønnes! Det er litt travelt om dagen for å få det fint til den nye måneden er her. Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en ny uke! Forhåpentlig med bedre temperaturer enn du har i dag.

Bille sa...

Hurra, det grønnes! så godt å se at gresset virker, nok engang! For det er jo nesten sånn at man ikke helt kan forstå at det kan bli plen igjen etter en vinter.

Snart mai, og da blir det vel jevnt med grønne gjøremål, kos deg!

PS: Dahlia 'Randine' har det bra, oppdaterer hver helg.

Mariann sa...

Her er plenen nokså brun enda, vanligvis er den jo grønn nesten hele vinteren. Med litt varme vil det vel komme seg her også. Det passet bra at dugnaden var på den ene fine vårdagen som har vært. Alltid kjekt når det er ryddet og kostet fint om våren.

Hagetjelden sa...

Så fint og grønt det er blitt hos deg og så koselig med spirende stauder. Deilig med unnagjort dugnad!

Marit -Tusenfryd sa...

Akkurat slik er det her også, det grønnes , men veldig langsomt for det er ingen varme å snakke om. I går var det flott hagevær i dag blåser det noe sinnsykt og regnet pisker mot vinduene.
Gleder meg til å være ute uten å fryse:)

Vivi sa...

Det har nok kommet lenger hos deg, enn det har her. I dag da jeg var ute, så begynte det å bli noen grønne gresstrå.

Håper på litt varmere vær snart. Ønsker deg en fin ny uke! Klem

Et nytt landsbyliv sa...

Oi - det er jo blitt litt grønt der... så deilig å se! :) Morsom ide med månedsbilder. Neste gang er alt grønt. Ha en flott dag!