torsdag 25. september 2008

Vakkert høstvær....


Stadig vakkert hagevær og opprydningen går unna. I går flyttet jeg 2 stikkelsbær til et litt bedre sted for plantene. Spadde opp Appelsintimianen og en rekke rosa Isop. Den ene Isopen var velegnet til å lage ny stiklinger av, 10 nye planter ble det. Høstet og fjernet maisplantene fra det ene grønnsakbedet, spadde opp og sådde grønngjødsel Honningurt. Kanskje spirer den allerede i høst hvis været fortsetter.
De siste innkjøpte planter er kommet i jorden, bare en vet jeg ikke hvor skal være. I dag har jeg tømt tomatpottene og vasket dem, trepallene i grønnsakbedene er også fjernet og vasket.
Ettermiddagene har vært brukt på verandaen, såbakker og potter er blitt vasket og står til tørk på tørkestativet. Det gode været må utnyttes før høststormene kommer.
Prøver ut min andre blog, den første får jeg ikke lastet opp bilder på. Den detter hele tiden ut og utålmodig som jeg er vil jeg ikke finne meg i det.

4 kommentarer:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Så flott, da at du fikk så mange stiklinger av isopen. Flink du er! Er det clematis recta du har i bildet her?

Vigdis i Romerikshaven sa...

Dumt at du ikke får lagt inn bilder i hovedbloggen. Hvor stopper det, liksom?

Sine sa...

Er denne å anse for din blogg nå eller er det en midlertidig løsning? Fin var den uansett.
Og fine er dagene også.

Jeg tenker at du må være et veldig ryddig og strukturert menneske. Det må være deilig. Fortsatt gode høstdager. Husk å slappe av også innimellom da ;-)

Herdis sa...

Fin blogg Randine. Var ikkje den gamle blogspot og? Så rart at det var så masse tull med den. Eg har strevd ein gong med min, da mista eg konsekvent alle bilda eg hadde lasta ned kvar gong eg gjekk inn for å redigere. Nå fungerer det fint. Håper du finn ut av det, det er faktisk moro å blogge! Ha ein fin dag, regn i Stavanger og kanskje?