onsdag 10. november 2010

Novemberhaging...

Hagesesongen i kolonihagen ble avsluttet lørdag med klipping av de høye staudene (med hekksaks), raking av løv og stenging av vannet. Hvis jeg skulle få abstinens er det alltid busker og trær som kan klippes, men det blir nok ikke før på nyåret.

I dag ble det uforvarende haging dels på kjøkkenbenken og verandaen. I dag var det 1/2 pris på løk og knoller i butikken og jeg klarte ikke gå forbi...
Nå er 5 Narscissus "Cheerfulnes" kommet i potte for driving innendørs, 8 Fritillaria i krukke på verandaen og  Chionodoxa "Lucillae gigantea" 18 i en ampel + 30 i verandakassen.
Egentlig liker jeg ikke løk i verandakassen, men hva gjør en når en står der med en pose med 30 små løker?
De blir nok rusket opp og flyttet til kolonihagen etter blomstringen, til våren har jeg planer om å ha Salvia "New dimention blue"  i verandakassen, frøene kom med posten i dag.

Det er blitt kaldt også på våre kanter, men det ble en liten tur i den kalde trekken fra øst. Turen gikk til Mosvannsparken:


Som alltid var det mange som var ute og gikk tur, selv om det var kaldt...

2 kommentarer:

Marit sa...

Så fine turormråder det er hos deg. Hyggelig å se snøfrie områder, for her er det kommet 10 cm med nysnø :( Kos deg med novemberhaging, det blir kanskje snø hos deg også snart?

Berit sa...

Ser ut til lå være et koselig område å gå tur i!