mandag 5. april 2021

Vårblomster i snøstorm...

Våknet opp til snøstorm i dag, synes alltid det er facinerende med uvær så lenge jeg ikke trenger å gå ut. Snøstormen har begravd alle vårblomstene i snø bortsett fra Gressløken som ikke som ikke ser ut til å plages med snøen:


Blåbærbuskene som bor i selvvanningskrukker er fulle av snø:


Egentlig bekymrer jeg meg ikke, hvis de ikke overlever kommer det alltid en ny mulighet. Det ser ut til at snøværet skal vare et par dager. Vi har ikke hatt så mye snø hele vinteren...

3 kommentarer:

Marit sa...

Du verden for et vær du har fått da! Det er jo litt kjedelig å få snø nå, men den blir nok snart borte. Du får hygge deg innendørs i dag :)

Ha en fin dag uansett vær!

Bille sa...

Ursj, er vel på tide at snøen tar seg en laaang pause nå! Litt spesielt å få snødyne også under balkongbordet ditt! Snø to dager på rad her i feriehagen også nå, men heldigvis smelter det meste i løpet av dagen. Er litt rart hvordan det er nesten vindstille mellom hver økt med kuling og storm, særlig når vindretningen jo ikke skifter. Hyggeligst inne, for tiden.

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Ja, har vært snø her også i noen dager, tok piffen av krokus og de siste snøklokkene. Nå håper jeg på vindstille og fint i helgen. Ha en fin dag, forhåpentligvis med hagevær, hilsen Ingeborg