søndag 18. april 2021

Vår på verandaen...

Det er vårlig på verandaen, alt har kommet mye lenger enn i kolonihagen. Vårblomstene klarer seg bra på tross av nattekulde. Jeg har sett en stor humle i Vårlyngen og Perleblomsten:Verandakassen er fylt opp av Stemor, i år ble de rød/rosa fargen blir bestemt etter hvilke farger de har på hagesenteret. Har tro på mye og lang blomstring for de har blitt gjødslet med hønsegjødsel:Narsissene som jeg satte ned i en krukke i høst sammen med Tulipaner har startet blomstringen:


Våronna har startet i kolonihagen, men det går seint fremover, så lenge ryggen krangler. Klipper ned Epletregreiner som jeg får i hodet når gresset blir slått. Etterpå skal staudene klippes ned, det var noe jeg burde gjort i høst. 

Det er et flott vårvær med sol men foreløpig bare 5 grader. Det er meldt fint vær også fremover...

2 kommentarer:

Marit sa...

Så flott farge på dine stemor. Jeg har også kjøpt noen med en lignende farge i år. Gjødsel er så viktig for å få rik blomstring. Hvis en slurver med det får en ikke så fin blomstring som en ønsker. Ja, våronna har startet her også pent og pyntelig. Jeg får så vondt i armene, så det må tas i mitt tempo. Det er 5 grader her også nå, men nattefrosten vil ikke gi seg.
Vi får håpe på at det blir varmere fremover!
Ha en fin søndag!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Ja, nå kommer alt, litt etter litt. En veldig kjekk tid i hagen. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg